1 conill tallat a trossos
2 porros
1 pastanaga
1 ceba grossa
2 tomàquets
1 all (grill)
300 g de prunes seques
1 cervesa
2 cullerots de brou de pollastre
sal
pebre
farina
oli
El conill, salpebrat i enfarinat, es fregeix en una paella fins que qestigui ben ros i es passa a una cassola de fang, on el fareu coure a foc ben lent amb el brou i la cervesa. Ofegueu les verdures trossejades en el mateix oli de fregir el conill i quan estigui ben toves, passeu-les pel passapuré directament damunt del conill. Finalment afegiu-hi les prunes, que prèviament haureu tingut en remull, i deixeu-ho coure tot junt amb el foc ben suau fins que el conill sigui tendre.
josefina Garcia Esteve
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.