Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Sèpia amb patates i pèsolsReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Maresme \ Mataró

Ingredients

1 lg de sèipia
1.5 kg de patates de Mataró
400 g de pèsols
fumet de peix
4 grans d'all
4 tomàquets madurs
1 ceba
2 branquetes de julivert
1 llesca de pa
oli d'oliva
sal

Preparació

En una paella amb una mica d'oli d'oliva, fregiu dos grans d'all i la llesca de pa tallada fina. Quan els alls estiguin daurats, ho enretireu del foc i ho reserveu. Amb aquests ingredients i una mica de julivert fareu una picada de morter. En el mateix oli, fregireu la ceba picada fins que quedi transparent, moment en què afegireu els tomàquets ratllats. Ho deixeu coure tot uns 30 minuts a foc lent, fins que el tomàquet estigui ben cuit. Netegeu la sèpia i talleu-la a daus. Aboqueu-la en una cassola, que posareu al foc, tapada, fins que s'evapori tota l'aigua que deixa anar la sèpia. Aleshores hi tirareu un raig d'oli i un parell de grans d'alls ben picats. Quan l'all agafi color, hi afegireu el sofregit i les patates tallades a trosso, i ho cobrireu tot amb fumet de peix o aigua. Passats uns 5 minuts, hi afegiu els pèsols i ho deixeu coure uns 20 minuts més. 10 minuts abans d'apagar el foc, hi ajunteu la picada, rectifiqueu de sal i ja ho podeu servir.

Yolanda Segarra Wecker


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana