1 conill a trossos petits
farina
1 pot de tomàquet triturat fregit
bolets de temporada
sal
oli d'oliva
Netegeu el conill amb aigua i una mica de vinagre. Salpebreu-lo i passeu-lo per farina. Poseu en una paella una mica d'oli i fregiu-hi el conill uns 5 minuts. El reservareu en una cassola de fang. En el mateix oli d'enrossir el conill sofregireu un parell de minuts el tomàquet triturat i el tirareu a la cassola amb el conill, hi afegireu una mica d'aigua i un rajolí de conyac i ho deixareu coure uns tres quarts d'hora. Uns deu minuts abans de treure la cassola del foc, hi posareu els bolets.
Anna M.Solà Clariana
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.