1 tros de llom d'1 kg aproximadament
1/2 kg de carn picada
1 ou
tel de porc
tòfona
all
tomàquet
vi o cava
oli
sal
pebre negre
julivert
Prepareu el farciment barrejant la carn picada amb l'all, el pebre, el julivert, l'ou, la tòfona tallada a làminas molt fines i sal. Fareu cinc talls en diagonal al tall de llom, sense arribar-lo a partir. Saleu l'interior dels talls i ompliu-los amb el farciment, i l'emboliqueu tot el llom amb el tel del porc. Saleu aquest farcell. En una plata apta per anar al forn aboqueu dues tasses d'oli, la ceba i el tomàquet tallat, i a sobre hi poseu el farcell amb el llom. A temperatura mitjana, ho coureu durant una hora aproximadament. De tant en tant cal anar girant el llom.
Núria Puig Rifà
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.