1/2 kg de macarrons
3 cebes grosses
2 sèpies grosses i fresques
oli
sal
formatge ratllat
farina
sal
llet per la beixamel
Posareu oli en una cassola i ho sofregiu la ceba uns 25 minuts. La sèpia, un cop neta, la talleu a trossos grans i la poseu a coure a la cassola amb la ceba fins que quedi ben cuita. Sobretot cal incloure la melsa de les sèpies, perquè ens ajudarà a coure-les millors i que no s'enganxin, si bé en aquest cas també podriem afegir una mica de fumet. En una altra olla, bulliu els macarrons. Un cop cuits, els poseu en una plata que pugui anar al forn i hi afegiu el sofregit amb la sèpia. Ho podeu cobrir amb formatge ratllat o beixamel i gratinar-ho
Berta Ribé Cunill
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.