1 tall de cansalada viada
1 tall de bacallà dessalat
2 costelles de porc tallades a trossos petits
brotons o espigalls
1 ceba
3 grans d'all
1 pebrot vermell
1 pebrot vers
4 tomacons
oli d'oliva
sal
Sofregiu la cansalada, el bacallà dessalat i les costelles de porc, i
ho reserveu. Amb el mateix oli, sofregiu la ceba, els alls, els pebrots
tallats a trossets i, finalment, el tomàquet. Un cop tot cuit, ho
barregeu en una cassola i hi afegiu quatre grapats generosos d'arròs i
els espigalls, i finalment l'aigua i la sal, i ho deixeu coure uns 15 minuts sense remenar gaire l'arròs, només per les vores. Passat aquest temps, deixareu reposar l'arròs 5 minuts fora del foc i amb la cassola tapada.
Montserrat Campllonch i Navarro
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.