1 kg de patates
3 o 4 ous
1 trosset de mantega
llet
tomàquets
oli
sal
Aixafeu bé amb una forquilla les patates ja bullides; afegiu-hi la mantega i una mica de llet perquè quedin un xic més suaus i manejables. Bateu els ous amb un polsim de sal. En una paella petita, d'uns 10 cm de fons, amb un xic d'oli calent, poseu-hi una cullerada gran d'ou batut i feu que s'hi escampi bé; en un costat d'aquest ou poseu una cullerada de patata i enrotlleu-ho formant el caneló. Aneu-los col-locant en una plata apta per al forn. Amb el tomàquet ratllat, una mica d'oli i sal, ben a poc a poc una salsa que quedi espesseta i escampeu-la per damunt dels canelons.
Roser Junyent Muntané
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.