8 trossos de bacallà remullat
2 grans d'all
2 cullerades de julivert
4 patates
1 got d'oli
1 fulla de llorer
oli
sal
pebre blanc
aigua
En una cassola, poseu el bacallà amb una mica d'aigua freda. Quan comenci a bullir i pugi la bromera, traieu la cassola del foc i reserveu el bacallà en la mateixa aigua. En una altra cassola de fang amb una mica d'oli, enrossiu els alls pelats i picats. Ja amb un punt de color, afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus, amb sal, pebre i el julivert picat. Ho deixareu coure uns 10 minuts i hi afegireu el bacallà amb l'aigau neta de la bromera i remoreu la cassola fins que la salsa quedi espessa. Afeigu-hi ara el llorer i un pessic de pebre i ho deixeu coure a foc ben fluix, aproximadament mitja hora. Quan lesp atates estiguin cuites, retireu el llorer i serviu el bacallà en la mateixa cassola.
Esperanza Garcia Consuegra
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.