1 congre d' 1.5 kg de pes, obert i tallat a rodanxes amples
1 llimona
1 vas gran de sofregit de tomaca i ceba
oli d'oliva
1 vas de caldo de peix
sal
pebre
Salpebrem el congre i el posem en una plàtera fonda. Pel damunt hi aboquem oli i el suc d'una llimona, i el posem al forn fort durant uns 15 minuts. Passat aquest temps, hi aboquem el sofregit pel damunt i hi afegim un vas de caldo de peix. El deixem reduir uns 10 minuts més. Servim el congre amb unes patates al forn.
200 receptes de la cuina del Tarragonès
Edicions Cossetània
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.