Ingredients:
2 kg de carxofes
pa ratllat
julivert fresc
1 gra d'all
1/2 de brou
60 gr de cansalada
100 g de farina
1/2 l d'oli
sal
2 l d' aigua
Treiem les fullles de les carxofes i les posem a coure amb aigua i sal,un cop fetes les deixem escórrer posades boca avall.Tallarem la cansalada a trossos petits i ho barrejarem amb el pa ratllat,el julivert, l'all i tres cullerades d'oli cru.Amb aquest preparat farcim les carxofes, les enfarinem i les fregim amb oli,seguidament les posem amb un cassola ben escorregudes.
Fregim la ceba tallada a trossets amb oli hi seguidament afegim el brou , tot aquest suc el tirem a sobre les carxofes i ho deixem que bulli a foc lent .
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.