4 albergínies
200 g de carn picada de porc
1 ou
100 g de xampinyons
fines herbes
50 g de mantega
oli
sal
pebre
farina de galeta
Es renten les albergínies i es parteixen per la meitat de dalt a baix; es posen a fregir en una paella amb oli fins que siguin toves. Es buidem les dues terceres parts de la carn; es fa a trossos i es barreja amb la carn magra picada, els xampinyons tallats a rodanxes fines, les herbes i 25 g de mantega. Es barreja bé tot plegat i s'hi afegeix l'ou batut perquè ho lligui. S'omplen les albergínies amb aquesta barreja i s'empolvoren per damunt amb farina de galeta. Es posen les unes al costat de les altres en una plata d'anar al forn untada amb mantega i es posen a coure uns 45 minuts aproximadament.
La cuina d'avui
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.