200 g de carn picada
1 pollastre rostit
1 tall de 300 grs. de pernil dolç
500 g de patates petites
1 api
150g de xampinyons
100 g de cebes
sal
pebre
1 llimona
julivert
1 bol de maionesa amb mostassa
Es bullen les patates amb pell, i, quan són cuites, es pelen. Es renten els xampinyons crus i es tallen a rodanxes, s'amaneixen amb una mica de llimona i sal. Es talla el tronc de l'api a tronquets i també s'amaneixen amb llimona i sal. Es tallen a daus d'1cm quadrat aproximadament: les patates, la vedella, el pollastre, el pernil; les cebes es piquen ben petites i tot plegat es barreja en un bol gran, afegint-hi una mica de pebre i la maionesa, a la qual s'haurà afegit una cullerada sopera de mostassa. S'empolvora amb julivert picat i es guarneix amb els tronquets d'api clavats.
La cuina d'avui
Edicions Enciclopedia Catalana SAU
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.