Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Cassola de cargols amb conill i botifarraReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

2 kg de cargols nets i bullits
1.5 kg de conill
12 rodanxes de botifarra negra
100 gr de pernil salat
1 ceba
5 tomàquets madurs
4 grans d'all
200 grs de costella de porc
oli d'oliva
1/2 cullerada de pebre en gra
1 fulla de llorer
orenga
1 branqueta de farigola
sal

Preparació

En una cassola gran, posem l'oli i sofregim el conill ja salat, la costella i la botifarra, tot tallat a trossos petits; ha de quedar ben daurat. Ho traiem i ho reservem. En el mateix oli fregim la ceba ratllada fins que estigui daurada.
A banda,en el morter piquem el pebre i el pernil a trossos petits, i ho tirem a la cassola. Hi afegim les tomaques tallades a trossos petits, i ho tirem a la cassola. Hi afegim les tomaques tallades a trossos i i remenem tot aquest sofregit. Tornem a posar el conill a la cassola, juntament amb la costella, la botifarra, els cargols i les herbes. Ho cobrim tot amb aigua i ho deixem coure durant mitja hora. Passat aquest temps hi incorporem una picada d'alls i avellanes. Ho remenem i esperarem alguns minuts més. Ho rectificarem de sal i ho servirem amb la mateixa cassola de terrissa.


200 receptes de cuina del Tarragonès

Cossetània Edicions


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana