8 trossos de rap
1 porro
1 tomaca
1 pastanaga
1 cullerada d'oli
1 ramet de farigola
5 patates grans
sal
En una olla, hi aboquem tota la verdura tallada a trossos i la cobrim d'aigua, amb una mica de sal i la cullerada d'oli. Ho deixem bullir durant uns 20 minuts, traiem la verdura menys les patates i afegim el rap. El deixarem bullir uns 10 minuts més. Escorrem el brou i servirem el rap i les patates, amb l'acompanyament d'una salsa allioli i del brou. També podríem fer un arròs.
200 receptes de cuina del tarragonès
Cossetània edicions
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.