100 g de pèsols
200 g de patates
50 g de farina
150 g de fesols blanc
1 os de pernil
faves tendres
1/2 quilo de col
100 grams de fideus gruixuts
4 litres d'aigua
mantega de porc
sal
En una olla gran plena d'aigua bullim conjuntament l'os de pernil i els fesols, ben lentament, durant tres quarts d'hora. Passat aquest temps, hi afegim les patates tallades a quadradets i també les faves els pèsols i la col tallada a trossos mitjans, Tirem una mica de sal, segons el gust, i ho deixem bullir durant quinze minuts més. Hi incorporem els fideus i també els deixem durant alguns minuts. Per últim, hi afegim una bola de mantega juntament amb la farina, i ho rectifiquem de sal. Durant la cocció hem de procurar que les verdures i els fideus no s'enganxin, i per això haurem de remenar de tant en tant.
200 receptes de cuina del Tarragonès
Cossetània Edicions
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.