150 g de farina
75 g de mantega
75 g de formatgeratllat
50 g d'avellanes
1 ou
sal
Barregem la mantega una mica tova amb el formatge ratllat, l'ou batut i una mica de sal. Hi afegim, a poc a poc, la farina i les avellanes picades. Ho treballem tot junt fins que obtenim una massa ben lligada. Li donem forma de rotlle, ho emboliquem amb paper d'alumini i ho deixem al frigorífic durant una hora. Tallem el rotlle en discos de mig centímetre de gruix i posem aquestes rodanxes en una placa de forn untada amb mantega. Les coem durant 10 minuts al forn suau. Les gratinem durant uns minuts perquè quedin rossetes.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.