1 rajola de xocolata sense llet
5 ous
5 cullerades de sucre
100g de mantega
150g d'ametlles crues
1/4 de nata muntada
Batem els rovells amb el sucre fins que estiguin cremosos. Hi afegim la xocolata trossejada, la mantega i les ametlles mòltes. Ho posem en un cassó al bany maria. Ho deixem coure fins que la barreja s'espesseix. Ho retirem del foc i ho deixem refredar. Finalment, hi incorporem les clares muntades a punt de neu. Vessem aquest preparat en una placa de forn rectangular folrada amb paper vegetal i el coem a forn suau fins que el brioix resulta ferm al tacte. Ho desemmotllem damunt d'un tovalló, l'enrotllem amb forma de tronc. Cobrim l'enrotllat amb la resta de la nata i l'empolvorem amb les ametlles picades.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.