1 ceba
1 gra d'all
oli d'oliva
julibert
farigola
1 gotet de vi blanc sec
1 got d'aigua
2 grans de clau d'espècia
1 llauneta de xampinyons
1 llimona
sal i pebre
1 cullerada sopera de farina
Es piquen la ceba i l'all i se sofregeixen en oli ben calent, en una cassoleta. Se'ls afegeix la farina i, ben picats, la farigola i el julivert; es deixa coure a poc a poc sense parar de remenar; al cap d'un moment se'ls afegeix el vi, l'aigua, els claus picats, els xampinyons tallats a rodanxes fines, la sal i el pebre. Es deixa coure amb poc foc, uns 10 minuts, remenant-ho de tant en tant. A l'últim moment s'hi afegeix el suc de llimona.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.