4 medallons de rap
200 gr de pernil de gla
100 g de formatge Idiazabal ratllat
250 g de nata liquida
sal, pebre
oli d'oliva verge
germinats
En una paella ben calenta daurem el rap prèviament salpebrat. Un cop ben ros, el retirem del foc, l'emboliquem amb el pernil i el fiquem al forn a 180º durant uns 2-3 minuts. Per a la crema d'Idiazabal, reduïm la nata, la salpebrem i, quan arrenqui el bull, hi afegim el formatge ratllat, ho remenem tot i ho retirem. Per muntar el plat, col-loquem la crema d'Idiazabal al fons d'un plat soper, el rap al centre amb un rajolí d'oli d'oliva verge i ho decorem amb un manat de germinats.
Restaurant Ppageno
C/Camí de Can Segarra 26-30
Cabrera de Mar Telf. 93. 759. 17.46
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.