Ingredients:
3 l d'aigua
125 gr d'orella de porc
1 os d'espinada
una mica d'api
100gr de cigrons posats amb remull la nit abans
100 gr de mongetes posats amb remull la nit abans
170 gr de patates
1/2 col verda
80 gr de fideus gruixuts
80 gr d'arròs
125 gr de botifarra negra
Amb una olla al foc amb l'aigua freda hi posem les mongetes,l'orella de porc l'api l'os d'espinada i una mica de sal,quan comenci a bullir retirarem les mongetes, l'orella i l'api, hi afegirem els cigrons les patates pelades i les fulles de col,tambés els fideus gruixuts i l'arròs.Quan estigui tot mig cuit
hi posem la botifarra negra tallada a trossos i amb cinc minuts ho treiem del foc ,ja estarà cuit i la botifarra negra no es desfarà.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.