Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Gall del Penedès guisadet al contrast del préssec confitat i la xocolataReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Alt Penedès \ Vilafranca del Penedès

Ingredients

1 gall negre del Penedès
4 préssecs en almívar
1/2 de vi negre del Penedès
250g de xocolata negra de cobertura
Brou dels menuts del gall negre
1 cabeça d'alls
2 brots de farigola
oli d'oliva
sal i pebre

Preparació

Trossejar el gall del Penedès, salpebrar-lo i posar-lo a macerar unes quatre hores amb el vi negre del Penedès, un bon raig d'oli i eks brots de farigola. Mentrestant, preparar un brou amb els menuts del gall i colar-lo. Passat aquest temps, retirar els talls de gall, colar el suc de maceració i disposar-ho tot en una greixonera, escampant-hi la xocolata esmicolada i incorporant-hi la cabeça d'alls. Posar-ho a rostir a foc lent tot controlant la cocció i regant de tant en tant els talls de gall amb el suc. Acabada aquesta cocció, reservar en calent els talls i passar el suc de cocció a una olla amb el préssec i un quart de l'almívar que duia. Deixar-ho coure una hora a foc molt lent per fer reduir el suc. Presentar els talls acompanyats del préssec i regats amb el suc reduït.

Restaurant El Gat Blau
Vilafranca del Penedès


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2017 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana