Recepta per Quimeta Callís i Golobardes
1/4 de l d'oli
3 conills
2 llesques de panxeta
3 pebrots vermells
1 pebrot verd
1 kg de tomates de l'Hort
Poseu a escalfar l'oli i, quan sigui ben calent, tireu-hi la panxeta tallada a talls petits. Abans que sigui massa rossa, retireu-la. Talleu el conill a trossos, saleu-lo i poseu-lo a la cassola amb oli molt calent. Quan sigui ros, traieu-l'en. En aquest mateix oli, tireu els pebrots vermell i verd tallats petits, doneu-hi un parell de tombs i afegiu-hi la tomata pelada sense granes i tallada petita, i deixeu-ho coure una mica. Tot seguit, incorporeu-hi el conill i la panxeta. Deixeu-ho coure a foc lent i durant força estona, sense aigua. De tant en tant, bellugeu la cassola perquè no s'enganxi. Rectifiqueu-ho de sal i ja ho podreu servir.
Salvador Garcia-Arbós
Cossetània Edicions
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.