Recepta per Marina Esparch i Riera
1 ànec
6 figues seques
2 tomates
1 ceba
1 pastanaga
1 brot de farigola
2 fulles de llor
1/2 canó de canyella
100 g de farina
1 copa de vi ranci
2 grans d'all
12 ametlles
1 carquinyoli
Sofregiu l'ànec fins que quedi ben ros. Llavors, poseu-hi la ceba, la pastanaga i, quan siguin rossetes, afgiu-hi tomata. Incorporeu-hi la farina i doneu-hi un parell de tombs. Tot seguit, aboqueu-hi una llossada de brou i deixeu-ho coure durant uns 20 minuts.
Passeu el sofregit pel colador xinès. Prepareu la picada, deixateu-la amb una mica de vi ranci i un got de brou, i aboqueu-la al guisat. Deixeu-ho coure uns 15 minuts més. Llavors, poseu-hi les figues seques que prèviament cal que hàgiu posat en remull durant 1 hora amb aigua. Deixeu-ho coure tot plegat, sempre tapat, un quart d'hora, i ja estarà a punt per menjar.
Salvador Garicia-Arbós
Cossetània Edicions
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.