Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Platillo d'albergíniesReceptes

Tornar enrere Girona \ Alt Empordà \ Peralada

Ingredients

Recepta per M.Dolors Casellas Aradas:

2 kg de carn de coll de vedella tallada a daus
2 cebes grosses
4 o 5 tomates
8 o 9 grans d'alls
1 cullerada de farina
1 got de vi negre
1l de brou
60 g d'amtelles
6 o 7 albergínies

Preparació

Posem la llard en una cassola de terrissa i afegiu-hi la carn de vedella, procurant que quedi ben rosseta.
A part fem un sofregit amb la ceba ratllada. Quan sigui ben rossa, incorporeu-hi les tomates, també ratllades, i els grans d'alls, trinxadets, i deixeu-ho coure fins que adquireixi un color daurat. Afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho una mica, i a poc a poc. aboque-hi el vi, sense deixar de remenar. Quan el vi s'hagi reduït, poseu-hi el brou, el pebre i la sal, i deixeu que es cogui una estona. Quan sigui cuit, coleu-ho i aboque-ho tot sobre la carn de la cassola. Feu una picada d'ametlles torrades i all, aboqueu-la també a la cassola i deixeu-ho coure tot una estona a foc baix. Mentrestant peleu les albergínies, talleu-les a talls no gaire grossos, enfarineu-los i fregiu-los fins que quedin ben rossets. Tot seguit poseu-los a la cassola de la carn amb molta cura, perquè no es desfacin.


Salvador Garcia- Arbós
Cossetània Edicions


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana