Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Perdiu a la cassolaReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Alt Penedès \ Vilafranca del Penedès

Ingredients

4 perdius
2 cols
2 cebes
3 tomàquets petits
100 g de pa
50 g d'ametlles torrades
1 manat de farigola
1 fulla de llorer
1/2 tub de canyella
1 cabeça d'alls
1 copeta de brandi
oli,sal i pebre
aigua

Preparació

Un cop salades i empebrades, posem a coure les pedius a la cassola juntament amb els alls, una ceba, la farigola, el llorer i la canyella, el brandi i el vi negre. És difícil preveure el temps de cocció per a les perdius, depèn molt de l'edat i de si són o no de granja. Es recomana anar-les punxant per veure si són cuites. De totes maneres, és difícil coure-les en menys d'una hora i mitja o dues. A banda, preparem al salsa . Fregim una ceba, els tomàquets i el pa. Un cop cuits, hi afegim les ametlles torrades i ho passem tot per la batedora. A la pasta, hiafegim el brou que ha sobrat d coure la perdiu, hi posem l'aigua necessària per tal que la salsa quedi ben lligada i ho rectifiquem de sal. Per als farcellets, cal que netegem bé la col, fulla per fulla. Li traiem el nervi i la posem a bullir, uns deu minuts aproximadament. Un cop bullida, hem de triar les fulles més senceres i maques i embolicar-les, enfarinar-les i fregir-les. Un cop fregits els farcellets, els ajuntem amb la perdiu i la salsa i ho deixem coure tot junt fins que arrenqui el bull.

Restaurant  l' Ateneu, Vilafranca del Penedès

Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2007
Edicions i propostes culturals Andana, SL


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana