Ingredients:
6 ous
50 c.c. de crema
de 1 L. de llet
75 grams de mantega
3 manats d'esparrecs
torradetes de pa
Netegeu els esparrecs deixant de banda la part dura. Talleu-los
a trossos petits. En un cassó, es posa la mantega i una vegada
desfeta s'hi afegeixen els espárrecs tallats. Se'ls dóna un tomb
i s'hi afegeixen els ous lleugerament batuts i assaonats amb sal,
pebre i nou moscada. Es van remenant continuament amb una batedora fins
que siguin cuits però sucosos (que encara semblin crus). Traieu-los
del foc i continueu remenant fins que quedi embegut tot el suc i llavors
afegiu-hi la crema de llet (d'aquesta manera queden bons i cremosos). Col.loqueu-ho
en els plats corresponents i at voltant un parell de torradetes de pa.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.