Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Calamars farcits de carnReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

Calamars
Carn de porc
sal
pebre
ceba
tomàquet
vi negre
brou de pix

Picada:
safrà, xocolata, ametlles torrades

Preparació

Netegem els calamars, piquem les aletes i tentacles junt amb la carn picada de porc i salpebrar.
Omplim els calamars amb aquest preparat i els tanquem amb una escuradents.
Preparem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Després hi afegim un got de vi negre. Una vegada reduït el vi afegim el brou de peix i els calamars, ho fem bullir tot a foc lent fins que estigui ben cuit.
A continuació afegim la picada i deixem coure 10 minuts més, rectifiquem de sal i pebre i ja està a punt de servir.

Bodegues Torres


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2017 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana