Calamars
Carn de porc
sal
pebre
ceba
tomàquet
vi negre
brou de pix
Picada:
safrà, xocolata, ametlles torrades
Netegem els calamars, piquem les aletes i tentacles junt amb la carn picada de porc i salpebrar.
Omplim els calamars amb aquest preparat i els tanquem amb una escuradents.
Preparem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Després hi afegim un got de vi negre. Una vegada reduït el vi afegim el brou de peix i els calamars, ho fem bullir tot a foc lent fins que estigui ben cuit.
A continuació afegim la picada i deixem coure 10 minuts més, rectifiquem de sal i pebre i ja està a punt de servir.
Bodegues Torres
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.