Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Conill amb cargolsReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

1 conill gros i tendre
4 dotzenes de cargols (cuits abans)
1 ceba grosa
4 tomàquets mitjans madurs
1 manat ben lligat de :llorer,farigola,orenga,un tros de pela de taronja assecada i un canó de canyela
1/4 l. d'oli
1 got de vi ranci sec
1 copa d'aní sec
3 cullerades de farina
1 gra d'all
12 pinyons pelats
8 ametlles torrades i pelades
2 galetes maria
Uns brins de safrà
Julivert fresc
Sal
Pebre blanc en pols
Aigua o brou de carn


Preparació

Tallem el conill en dotze porcions que empolsarem de sal i una mica de pebre(el fetge del conill el reservarem per a la picada),les enfarinerem i les farem en una cassola al foc amb oli.
A mig fer,hi afegirem la ceba pelada i picada i el manat d'herbes.Qua la ceba s'haurà enrosit,hi incorporarem els tomàquets pelats,sense llavors i molt trinxats.
Ho remenarem bé amb l'escumadora i quan el tomàquet estigui fregit hi tirarem el vi i l'anís i taparem bé la cassola fins que el vi s'haurà reduit.Hi afegirem brou o aigua calenta de manera que cobreixi el conill.El deixarem fer a poc a poc,amb la cassola tapada,per espai d'uns 20 minuts.
Picarem al morter el safrà,l'all,les galetes,els pinyons,les ametlles i unes fulles de julivert;quan tot estigui ben aixafat i fet com una pasta fina,hi afegiremel fetge del conill fregit,que també picarem,i deixarem tot el conjunten una mica de la salsa del conill;ho tirarem a la cassola amb els cargols que ja teniem cuits i preparats.
Tastarem el punt de sal i ho deixarem fer suaument uns 10-15 minuts més,temps suficient per que el conill estigui tou i al punt.Just abans de servir-lo en traurem el manat d'herbes,l'empolsarem d'una mica de julivert trinxat i el presentarem a taula en la mateixa cassola de cocció.
Cal servir-lo molt calent.


Anna Maria Calera
Titol: Cuina Catalana
Edicions Cadí s.l.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2022 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana