4 Lloms de bacallà al forn
3 patates
3 cebes
3 tomàquets madurs que estiguin durs
Vinya sol
Brou de peix
Per la picada:
Safrà, julivert, all, oli d'oliva i sal.
Pelem i tallem a rodanxes les patates i les cebes. Les estenem en una plàtera amb una mica d'oli i una mica de sal. Ho posem al forn a foc moderat i un cop cuit,ho retirem i escorrem l'oli. Afegim els lloms de bacallà o el tomàquet a trossos, pelat i sense les llavors. Aboquem el brou de peix i el vi blanc, afegim la picada damunt els lloms de bacallà. Deixem reduir una mica i acabem la cocció al forn
Bodegues Torres
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.