Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Panallets de gall jove amb prunes i pinyonsReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Alt Penedès \ Santa Margarida i els Monjos

Ingredients

1 Gall jove del Penedès
1 ceba
2 tomàquets
1/2 branca de canyella
1 tòfona
c/s Oli d'oliva
c/s de llard
1 Fetge del mateix gall jove
200 grs de pa
1 got de llet
1 got de brandi
50 grs de pinyons
4 peces de pruna
c/s sal i pebre

Preparació

Posar l'oli, la ceba, els tomàquets, la canyella, la tòfona dins a la greixonera.
Tallem el gall a trossets i el posem en un pla, seguidament salpebrem.Fregim el fetge del gall amb una paella per tal de donar-li melositat. Banyem la molla de pa amb llet.
Desossem les prunes i les tallem per la meitat.
Agafarem l'ou i separarem el rovell de la clara, tot conservant la clara del ou.
Agafem la geixonera amb tots els seus ingredients, introduïm el gall salpebrat a dins i seguidament li posem el llard per sobre. El rostim al forn a 180ª C durant uns 30 a 35 minuts. Un cop rustit el traiem del forn i el flamegem amb la copeta de brandi, seguidament li afegim la copa de cava perquè s'obrin els porus i vaguin treien el greix del gall i quedi més melós. El tornem a posar al forn 20 minuts, passat aquests minuts els traiem del forn i el deixem refredar.
Per fer la farsa que necessitem el gall esmicolat, la molla de pa banyada amb llet, el fetge, tots els ingredients que hi havien dins la geixonera i els passarem per la picadora.
Agafarem la massa i la meitat de la pruna, procurant que la pruna quedi al centre del panellet. Seguidament, pintarem el panellet amb la clara d'ou, l'envoltarem de pinyons i tornarem a pintar sobre els pinyosns. Agafarem una bandeja de forn, col-loquem els panallets e introduïm la bandeja dins al forn uns 8 minuts a 180º C

Restaurant Sant Josep
c/ Sant Josep, 14
93 898 1101
Santa Margarida i els Monjos


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2022 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana