1 kg de patates
1 kg de musclos
mantega
formatge ratllat emental
formatge parmesano ratllat
1 xicoria
1 enciam iceberg
1/2 kd de tomàquet xerrri
Rentem les patates ,les salem i les posem a coure amb pela al forn.Quan comencin a estar cuites les mullem una mica amb aigua.Un cop cuites les obrim per el mig ,els hi fem dos tall amb el gavinet en forma de lluna i en un dels talls posem el musclo i en el altre la gamba,hi posem una mica de mantega i el formatge ratllat per sobre,ho posem a gratinar al forn.Mentrestant preparem el plat ,tallem l'enciam i xicoria en juliana ,i ho posem a l'entorn del plat juntament amb els tomàquets xerri,i quan les patates estiguin gratinades les posem al mig del plat.
Carme Sanchez
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.