8 pebrots vermells
8 alberginies
2 grans d'alls
1,5 dl. d'oli
un rajoli de vinagre
sal
Poseu les albergínies i els pebrots directament sobre les flames del foc (també es poden
posar al forn amb el grill encès), tot fent-los rodar sovint, fins que la pell quedi negra,gairebé
cremada.Quan estiguin al seu punt, emboliqueu-los una estona amb un drap, i després peleu-los,
traieu-les llavors i netegeu-los sota l'aixeta.
Talleu-los a tires i presenteu-los en una safata amb els alls picats per sobre, ruixeu amb un
rajolí de vinagre, oli i sal.
També es poden preparar així les cebes, les tomates i les patates.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.