Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Canelons de gall jove del Penedès amb bolets de temporadaReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Alt Penedès \ Santa Margarida i els Monjos

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:
Per el farcir dels canelons:
1 gall jove del Penedès de la Masia d'Espitlles
1 ceba
2 tomàquets
0.5 branca de canyella
1 tòfona
Oli d'oliva d'arbequina
1 fetge del mateix gall jove
200 grs. de pa
1 got de llet
sal
pebre
Per la beixamel de bolets de tardor:
1 litre de llet
60 grs.de mantega
60 grs. de farina
1 ceba
40 grs. de bolets


Preparació

Posar l'oli , la ceba,tomàquets,canyella,la tòfona i ho posem tot a rostir amb el gall trossejat amb sal i pebre uns 35 minuts a 180º al forn.Una vegada rostit el gall en la greixonera,s'esmicola.La bresa del rostit la posem a la termomix.Es fregeix el fetge en una paella per tal de donar melositat.
El pa que prèviament haurà estat remullat amb llet,l'afegim junt el fetge i també ho triturem,
Es barreja tots els ingredients i a partir d'ara ja es poden preparar els canelons,provar de sal i pebre.Es bull la pasta dels canelons i procedim a enrollat-los.

Preparació de la beixamel:
En una cassola posem la mantega i sofregim la ceba,afegim la farina i ho lliguem.Mentrestant a part haurem bullit la llet.Ajuntem les dues preparacions,ho deixem bullir dos minuts .Espessir,triturar i ho colem per el xinès.Saltegem els bolets amb una mica d'oli i sal i els afegim a la beixamel.

Presentació:
Posem els canelons en una plata,els hi afegim la beixamel que quedin ben coberts i els gratinem amb formatge ratllat.


Restaurant Sant Josep
c/ Sant Josep, 14
93 898 1101
Santa Margarida i els Monjos


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana