Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Sarsuela de peix i marisc, Paola Balducchi,La cocina Mediterranea, Ed. de VecchiReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

400 gr de rap
400 gr de mero
400 gr de lluç
500 gr de calamars
4 llagostins
4 escamarlans
12 musclos
1 ceba
3 tomàquets
2 dents d'all
vi blanc
coñac
farina
6ametlles
2 galetes maria
400 ml de fumé de peix
julivert
sal
pebre
oli d'oliva

Preparació

Netejem bé el peix i el tallem a trossets .Netejem els calamars i els tallem a rodanxes,i netejem bé els llagostins i els escamarlans,i ho salpebrem.Pelem i piquem per separat la ceba,els alls i el tomàquet.Netejem els musclos i els fem al vapor fins que s'obrin.Enfarinem el peix i els calmars.
Amb una paella fregim les ametlles i les reservem.Tot seguit fregim el peix i els calamars h iho reservem també.Seguidament fregim la ceba ,el tomàquet a foc viu i tirem un got de vi blanc i un got de coñac,es deix que es redueixi i afegim el fumé de peix.Amb un morter fem una picada de julivert all , les ametlles fregides i les galetes maria fins aconseguir una pasta molt fina.
Finalment afegim la picada a la cassola ,per sobre el peix i el marisc,rectifiquem de sal si és necessari i ho couem a foc lent amb la cassola tapada durant 10 minuts.Passat aquest temps ho posem al forn a 180ª uns minuts més.


Paola Balducchi
La cocina Mediterranea
Ediciones de Vecchi


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana