1 kg. de capipota
1 llenca de cansalada
1 ceba
2 tomàquets grans
1 got de vi ranci
Oli
Sal
Bitxo (al gust)
Picada catalana
1 gapat d'ametlles
1 " d'avellanes
1 all
1 carquinyoli
Julivert
Vi ranci
Safrà
Preparem el sofregit amb la ceba tallada molt fina,els tomàquets rallats i el julivert trinxat.deixem que es faci poc a poc,sense precipitacions,que quedi ben confitat. A mig fer posem la cansalada tallada a daus petits i una mica de bitxo(no cal pasar-se).Afegim el capipota remenem be i posem el vi ranci,ho deixem uns minuts i ho cobrim d'aigua i que vagi fent xup-xup 40 minuts a mig foc.Uns minuts abans de servir-ho a taula hi tirem la picada catalana i remenem una mica.
Font: festa.cat (popular)
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.