400 grs d'arròs
1 ceba
1/2 pebrot vermell
2 tomàquets madurs
2 carxofes
250grs de bacallà remullat de qualsevol part
100 grs. de pèsols
1 all
julivert
oli
sal
1 1/2 d'aigua
Es posa oli en una cassola i s'hi fa un sofregit amb la ceba i el pebrot trinxats petits. Tot seguit s'hi afegeix la tomaca,que s'ha de fregir bé. Quan està s'hi posen les carxofes tallades finetes i es fregeixen. Després s'hi incorpora el bacallà a trossets. Un cop es desfà s'hitira l'arròs, se sofregeix una mica i s'hi posen els pèsols. S'escalfa l'aigua i s'hi tira. Amitja cocció es rectifica de sal. Es cou l'arròs entre 15 i 20 minuts. Als últims 5 minuts s'hi tira una picada d'all i julivert.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.