Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Bacalla lligat (Pil-Pil)Receptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

8 Talls de bacallà de la ventresca
4 o 5 alls
1 bitxo
100cc d'oli
sal

Preparació

En una paella es fregeixen els alls amb una mica d'oli. Es tiren a la cassola de terra o de ferro amb el seu oli i la meitat de l'altre oli fred,indicat als ingredients. S'hi col-loquen els talls de bacallà i escou tot a foc lent, sacsant la cassola sense parar, fins que es fa una emulsió entre el suc que deixa anar el bacallà i l'oli. Si bull,es va retirant del foc detant en tant ja que no s'ha de fregir. Mentre se sacsa. el bacallà es va envoltant d'una salsa espessa i blanquinosa semblant a una maionesa. Es té així fins que el peix es queda gairebé cobert.



 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2017 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana