Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Pasqualina d'espinacsReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

1 kg d’espinacs

1 pebrot vermell

1 ceba grossa

3 grans d’all

100 g de formatge ratllat

4 ous

orenga

sal

Per la massa:

500 g de farina

1 sobre de llevat en pols

120 ml d’oli

120 ml de llet

120 ml d’aigua

Preparació

Amb la mica imprescindible d’oli, fregiu la ceba, el pebrot i els alls, tot tallat ben fi. Afegiu-hi a continuació els espinacs, el formatge, l’orenga i la sal. Quan tot això estigui cuit, apagueu el foc. En un cassó a part, poseu tres ous a bullir, que quedin durs, reserveu-los. Prepareu la massa abocant la farina en una recipient en companyia del llevat i la sal i incorporeu-hi els líquids,oli,llet i aigua. Tot ben barrejat i ben lligat, ho deixareu reposar uns deu minuts. Amb oli, unteu una llauna o una plata que pugui anar al forn. Escampeu-hi la meitat de la massa anterior de manera que ocupi tot el fons de la plata. Per damunt, distribuïu-hi el farciment procurant que cobreixi la massa, i disposeu-hi per damunt els ous durs tallats a rodanxes, ben repartits. Sobre això, encara, distribuireu l’altra meitat de la massa i cobrireu la pasqualina ajuntant-ne les vores, com ho faríeu per tancar l’embolcall d’unes panades. Amb una forquilla punxeu la massa i pinteu-la amb l’altre ou. Fiqueu-ho al forn, a 180ºC, uns 15 minuts amb el foc de sota i tot seguit,5minuts més per sobre perquè es dauri.

María Luisa Tarvisco Delgado

Calella

 

Del mercat a la taula

Receptes de baix cost

120 receptes dels clients i les clientes dels mercats de la província de Barcelona

Diputació de Barcelona


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2022 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana