150 g d’espinacs frescos
8 maduixes
12 tomàquets cherry o cirerols
1 alvocat
50 g d’anacards
1 culleradeta de sèsamtorrat
1 culleradeta de llavors de girasol garapinyades
sal
oebre blanc
oli d’oliva verge
vinagre balsàmic
Rentareu els espinacs en dues rentades, els deixareu
escórrer ben escorreguts i, si són llargs, els tallareu a trossos regulars. Tot
seguit, talleu també l’alvocat i les maduixes, a làmines, i repartiu-los per damunt,
els anacards, les llavors de gira-sol i el sèsam.
Un moment abans de portar l’amanida a taula, poseu-hi la
sal, el pebre, l’oli i el vinagre.
Esther López Bas
Del mercat a la taula
Receptes de baix cost
120 receptes dels clients i les clientes dels mercats de
la província de Barcelona
Diputació de Barcelona
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.