1 1/4 kg de carn del rodó
1 ceba
3 grans de pebre
1 tomàquet madur
aigua
llorer
vi dolç
pastanaga
sal
pebre blanc en pols
1/4 l d'oli
Posem l'oli en una cassola al foc.LLiguem el rodó de carn i quan l'oli estigui calent li posem,que es vagi daurant.Quan estigui daurat afegim la resta dels ingredient, tapem la cassola i abaixem el foc,perquè es fagi a poc a poc,entre 1-2 hores.Quan estigui fet i retirat del foc el deixem refredar i el tallem a rodanxes.Passem la salsa per el xinès la tirem sobre la carn i que arranqui el bull abans de servir a taula.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.