2 cuixes de pollastre de la raça Prat
Per al farcit:
200 g de pa de llet
25 g de tòfona
mantega
1 porro
julivert
cerfull
2 o 3 ous
llet
sal
pebre
Per al puré
patates,mantega,nata,sal i pebre
Desossarem les cuixes i a continuació farem una massa amb els ingredients del farcit. Per al farcit tallarem el pa de llet a trossets i l'ofegarem amb la mantega, el julivert i la tòfona.Després, farem un sofregit de porro picadet i, tot seguit, ho barrejarem amb la resta d'ingredients. A continuació, farcirem les cuixes, les lligarem donant-los forma de pilota, les daurarem i les envasarem al buit amb el suc de rostit. Les courem al forn a 65ºC durant vuit hores. Amb els ingredients del puré, farem puré de patata. Servirem la cuixa del pollasrew posant una cullerada del puré en el fons del plat i el pollastre a sobre.
Restaurant Suc
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.