1 pollastre de la Raça Prat
1 dl oli d'oliva verge
4 grans d'all
5 grans de pebre negre
50 g de pernil serrà picat
1 ceba gran
1 pebrot vermell tallat a tires
1 l de brou
250 g de bolets o xampinyons
sal
all
juliver
Per la picada:
una llesca de fregit
50 g d'ametlles pelades i fregides
julivert
una copa de vi blanc
En una cassola posem oli d'oliva i hi fregim els alls. Amb el mateix oli, hi daurem el pollastre, prèviament trossejat. Després, hi afegim la ceba ratllada, els grans de pebre negre, el pernil i el pebrot vermell a tires i ho sofregim. A continuació, hi posem la picada i el brou i ho cuinem tot a foc lent durant 60 minuts, i ja ho tenim llest per servir. Per acabar, saltem els bolets amb all i julivert i els afegim el plat.
Restaurant Samaranch Park
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.