Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Pollastre de la Raça Prat rostit amb albergínia i castanyesReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Baix Llobregat \ Prat de Llobregat,El

Ingredients

1 pollastre de la raça Prat trossejat a octaus
8 rodanxes gruixudes d'albergínia
16 castanyes escaldades i pelades
50 g de mantega
200 cl d'oli per fregir
2 tomàquets naturals grossos
2 cebes de figueres grosses
2 grans d'all
5 g de pinyons torrats
5 g d'avellanes torrades
5 g d'ametlles torrades i pelades
1/2 l de brou de pollastre
sal
pebre

Preparació

Per preparar el pollastre, el trossejarem, el salpebrarem i l'enfarinarem molt lleugerament. A continuació, el posarem en una cassola de fang amb l'oli de fregir i la mantega, l'enrossirem a foc viu i el reservarem. Amb el mateix oli-si n'hi ha massa en traurem una mica pertal de fer un sofregit amb la ceba tallada a la brunesa -de la mida d'un gra d'arròs- i el tomàquet prèviament ratllat. En una cassola per anar al forn preescalfat a 180ºC-, hi posarem el pollastre amb el brou dels ossos que el cobreixi i el courem, tapat, uns trenta o quaranta minuts aproximadament, segons la mida del pollastre. Seguidament, hi afegirem el sofregit i les castanyes crues, ho taparem i ho posarem al forn entre trenta i quaranta minuts més. Tanmateix, caldrà punxar-lo per mesurar el temps que li queda de cocció. Deu minuts abans de treure'l del forn, hi afegirem la picada de la fruita seca amb els alls fregits, i l'albergínia tallada a rodanxes gruixudes, enfarinada lleugerament i fregida no cuita. Finalment, el servirem posant al fons del plat l'albergínia amb compte que no es trenqui i a sobre el pollastre, les castanyes al voltant, i la salsa lligada la posarem per sobre.


Restaurant Major Trenta-Sis


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana