1 pollastre de la Raça Prat
8 llagostetes de 150 g
1/2 kg de bolets variats
1 ceba
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
llorer
all
oli
6 tomàquets ratllats
1 got de vi negre
3 l de brou de pollastre de la Raça Prat
Tallarem el pollastre en octaus. El saltarem,el salpebrarem i el fregirem en oli. A continuació, picarem finament la verdura i la sofregirem en una cassola amb l'all i el llorer. Tot seguit, hi agregarem les llagosteres obertes per la meitat i seguidament hi afegirem el vi i els tomàquets, i després el pollastre ja fregit prèviament. Finalment, hi afegirem els bolets nets i trossejats. Ho deixarem coure tot, com a mínim, fins que estigui en el punt òptim de cocció.
Restaurant El Sitio
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.