1/2 pit de pollastre de la Raça Prat
1 fulla de llorer
2 grans d'all
100ml oli d'oliva
1 pastanaga
1 ceba
500 ml d'aigua
100 ml de vinagre de poma
sal i pebre
Per l'amanida:
150 g de vegetals
8 olives negres
4 cirerols
foie
Per fer el pollastre escabetxat,posarem tots els ingredients sencers en una cassola amb mig litre d'aigua. Netejarem el pit de pollastre, el tallarem en dos trossos i el posarem a la cassola. Ho deixarem al foc durant uns vint minuts i deixarem que bulli. Una vegada passat aquest temps, ho reservarem perquè es refredi. Una vegada refredat el pit de pollastre, el traurem de la cassola, reservant el suc i els ingredients per triturar-los i fer la salsa escabetxada. Tallarem el pit en làmines molt fines i el disposarem damunt l'amanida. Quan tinguem triturada la salsa excabetxada,l'espargirem sobre l'amanida. Ratllarem el foie sobre l'amanida i ho salpebrarem.
Restautant Casa Andalucía
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.