1 pollastre de la Raça Prat
4 carxofes del Prat
1 ceba
1/2 got de vi blanc i 1/2 got de xerès
Brou
4 cullerades de nata líquida
sal i pebre
En una cassola amb l'oli ben calent, enrossirem el pollastre, prèviament tallat a trossos i salpebrat. Un cop enrossit, hi afegirem la ceba tallada i la deixarem coure fins que quedi ben sofregida. Abaixarem el foc i, a continuació, hi afegirem les carxofes netes i tallades a quarts -farem servir només la par més tendra- i es deixarem coure una mica. Tot seguit, hi afegirem el vi boanc i el xerès i ho deixarem a foc lent fins que es redueixi. Ho cobrirem tot amb el brou i ho deixarem coure a foc lent durant una hora i mitja. Per acabar, hi afegirem la nata líquida i deixarem que s'espesseixi una mica.
Restaurant Casa Alcaide
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.