Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Tall de pollastre de la Raça Prat amb salsa de codony,panses i moscatellReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Baix Llobregat

Ingredients

1 pollastre desossat d'1kg
1 ceba mitjana
1 pastanaga
4 alls
1 porro
10-15 grans de pebre negre
1 branca de farigola
1 copeta de brandi
1 got de vi de moscatell
1 tros de canyella en brnaca
La pell de 1/2 llimona
sal
oli d'oliva
200 g de codony natural en petits daus
100 g de panses
1l d'aigua mineral

Preparació

Salarem el pollastre i el lligarem ben embolicat amb la seva pell. En una safata de fonr fonda, amb un raig d'oli, enrossirem el pollastre lleugerament. Un cop rostit, hi afegirem la ceba, la pastanaga i el porro que anteriorment haurem netejat i trossejat a trossos d'aproximadament 1 centímetre, la branqueta de farigola, la canyella, la pell de llimona i els grans de pebre. Ho taparem i ho posarem al forn a uns 180ºC, durant una hora aproximadament. Durant aquest temps  li anirem donant la volta cada quart d'hora.
En un cassó, posarem l'aigua a bullir amb els daus decodony durant vint minuts. Passat aquest temps, hi afegirem les panses i ho courem tot junt cinc minuts més. El brou resultant l'utilitzarem per anar regant el pollastre a mesura que ho necessiti.
Passada l'hora de cocció, hi abocarem el brandi i el moscatell, ho deixarem reduir durant deu minuts i comprovarem que la textura del pollastre és l'adequada puntxant-lo amb una broqueta i comprovant que la carn no ofereix resistència a una lleugera pressió; si és així, ho retirarem de la safata, i el suc amb les verdures ho triturarem i ho colarem. Acabat aquest procés, afegirem a la salsa resultant el codony amb les panses.Posarem la salsa a punt de sal i la lligarem.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2020 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana