Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Carxofes farcides de fruits del mar amb crema de gambesReceptes

Tornar enrere Tarragona \ Montsià \ Amposta

Ingredients

Ingredients (4 persones)

 


100g de ceba
300g de tomàquet fregit natural 
4 grans d’alls sec
1 branqueta de julivert
500g de lluç de palangre fresc
100cl nata culinària
100cl beixamel (sense ceba)
50g de formatge rallat
q/s Pebre
q/s Sal
q/s oli d’oliva

Preparació

Netegeu les carxofes, talleu les puntes dures i la cua de forma que al plat es puguin aguantar planes, amb una llimona partida per la meitat les fareu bullir, les deixareu refredar, mentre al mateix temps escorreran tota l’aigua.

Netejareu el lluç per bullir, un cop estigui cuit li traureu la pell i les espines.

Per una altra part tallareu la ceba a la brunoses i la posareu amb un rajolí d’oli d’oliva amb l’all sec i el julivert tallant també a la brunoses.

Per acabar afegiu-hi el rap i la resta dels ingredients a foc lent fins que absorbeixi el líquid i us quedi un farcit dens.

Un cop hagi refredat les farciu per elaborar la salsa de gambes, poseu totes les verdures i les gambes sense pelar, un cop cuit afegiu-hi l’aigua, deixeu-ho bullir durant 1 hora. Passeu-ho per un colador xinès i afegiu-hi la nata culinària i deixeu-ho reduir, proveu-ho de sal (com que la gamba és molt forta és preferible no ficar sal).

Les carxofes farcides les caparem amb la salsa de gambes, escalfat al forn uns 20 min a 160ºC.                                                                                                                                                                         

RESTAURANT ELS ULLALS Tel. 618 75 55 86

AMPOSTA


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana