Ingredients (4 persones) |
|
|
200 g de picolat |
Netegeu les carxofes, les talleu cadascuna amb quatre trossos, les bullim i les reservem.
Bateu un ou i el mescleu amb l’all i el julivert picat i una mica de sal; ho mescleu tot ben mesclat i feu les mandonguilles, després les passeu pel pa rallat.
A continuació agafeu la ceba, els dos mitjos pebrots i les dues sípies i ho trossegeu.
Un cop trossejats els ingredients, agafeu una cassola plana i
afegiu l’oli; quan l’oli estigui calent hi poseu la ceba i el
pebrot per fer el sofregit.
Un cop s’hagi daurat, afegiu la sípia, les mandonguilles i una mica d’aigua.
Quan arranqui el bull poseu les carxofes que heu bullit anteriorment i ho deixeu coure durant 15 minuts aproximadament i ja estarà a punt per menjar.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.