Ingredients per a 4 persones |
|
|
1
pollastre mitjà tallat a quarts 1kg de carxofes partides per la meitat ½ kg de fesols cuits ½ l de caldo de pollastre Sofregit: ¼ kg de greix d’ànec 1 manoll d’alls tendres trossejats 1 ceba trinxada 1 tomàquet madur,salat i a trossos sal pebre negre 1 fulla de llorer 1 cullerada de pebre roig 1 copa de conyac |
Salpebrem el pollastre i el saltem 3 minuts per banda a una cassola de fang amb el greix d’ànec:Traiem el pollastre de la cassola i amb el mateix greix fem el sofregit.
Un cop el sofregit està a punt posem el pollastre a la cassola i remenem juntament amb el sofregit.
Afegim la cullerada de pebre roig i la copa de conyac, ho flamegem tot plegat i deixem coure una mitja hora a foc lent posant el caldo.
Passat aquest temps, afegirem les carxofes i quan creguem que estan cuites hi posarem els fesols deixant-ho coure 5 minuts més.
TEMPS
DE COCCIÓ:
1 hora.
Jornades Gastronòmiques de la Carxofa a Amposta
Ajuntament d’Amposta
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.